Jak se vyrábí branka a brána?

Kromě běžných rozměrů bran a branek, které jsou k zakoupení na našem e-shopu, u nás vyrábíme také atypické rozměry bran a branek, brány s pohonem a posuvné brány.

Naši svářeči dokáží vyrobit nejen branky a brány v libovolných rozměrech, ale také s libovolnou výplní. Často nám rukama prochází brány a branky s výplní tahokovu, plotových panelů a plotovek. Nezalekneme se ale ani dalších materiálů.

Pokud máte materiál na výplň vlastní, není problém zhotovit vám na míru pouze rám. Zbytek už můžeme nechat na vás.

Jak vypadá výroba brány a branky?

Základem je nařezání materiálu pro rám brány ve správných rozměrech pod úhlem 45 stupňů a následné svaření k sobě. Před svařováním je důležité být velmi pečliví, aby na sebe díly seděly přesně tak, jak mají. Nejprve je vhodné si všechny části rámu přivařit jen lehce vždy na dvou místech a překontrolovat, zda máme opravdu všechny díly stejně dlouhé a vše správně sedí. Teprve potom k sobě díly přivaříme kompletně.

Podívejte se pod ruce našemu Jirkovi ze svářečské dílny při výrobě rámu branky a brány.

Prohlédněte si fotogalerii námi zhotovených bran a branek a nechte se inspirovat i pro váš projekt. Máme zkušenosti s maličkými dvířky uvnitř plotového panelu i s 12 m dlouhými posuvnými branami. Branky a brány vám na míru zhotovíme a klidně i namontujeme. V případě posuvných bran a bran s pohonem vám je v rámci montáže zprovozníme.

Fotografie brána Ploty Dobrý

Fotografie brána Ploty Dobrý

Fotografie brána Ploty Dobrý

Fotografie brána Ploty Dobrý

Fotografie brána Ploty Dobrý

Fotografie brána Ploty Dobrý

Fotografie brána Ploty Dobrý

Fotografie brána Ploty Dobrý

Fotografie branka Ploty Dobrý

Máte požadavek na konkrétní rozměry či výplň brány a branky? Neváhejte se nám ozvat prostřednictvím POPTÁVKOVÉHO FORMULÁŘE.

Kluci v naší kovovýrobě nevyrábí jen brány a branky na míru. Vyrobí vám téměř jakýkoliv kovoprodukt na váš pozemek. A zkušenosti už mají opravdu bohaté. Nezaleknou se tak žádného nápadu. Branky a brány jsou pro ně denním chlebem. Zkušenosti mají už ale také se zábradlím, schody, stojany na kolo, lávkami, vyvýšenými záhony, poštovními schránkami,…

Chcete vidět další kovoprodukty, které u nás v kovovýrobě zhotovujeme? Sledujte nás na facebooku.

Mohlo by vás také zajímat:

  • Tahokov – moderní oplocení kolem rodinného domu | ZOBRAZIT 
  • Brány, branky, branečky | ZOBRAZIT 
  • Demontáž starého plotu | ZOBRAZIT 
  • Montáž plotu na klíč | ZOBRAZIT 
  • 7 tipů, jak vylepšit starou zahradu | ZOBRAZIT