Malý prostor v oplocení pro bránu a branku? Máme řešení!

Pokud nemáte v oplocení dost místa na branku a bránu vedle sebe, máme pro vás hned dva nápady řešení, jak si poradit i s menším prostorem.

Dvoukřídlá brána s atypickými křídly

Jednou z možností, jak situaci s menším prostorem elegantně vyřešit, je nechat si zhotovit dvoukřídlou bránu na míru. A ne jen tak ledajakou. Fígl je v tom, že si jedno křídlo brány necháte udělat menší a budete ho využívat jako branku pro průchod. Zároveň druhé křídlo brány bude dostatečně dlouhé, aby při otevření obou křídel zároveň vzniknul prostor i pro průjezd autem.

Tímto způsobem jsme vyřešili například oplocení v Červeném Kostelci nebo v Srbech.

Bránu na míru přesně dle požadovaných parametrů a s libovolnou výplní vám rádi zhotovíme v naší kovovýrobě. Neváhejte se na nás obrátit ať už máte jakkoliv specifický požadavek. Společně určitě něco vymyslíme. Zašlete nám poptávku vyplněním formuláře ZDE.

Atypická dvoukřídlá brána - Ploty Dobrý

Atypická dvoukřídlá brána - Ploty Dobrý

Posuvná brána s módem branky

Druhá možnost, jak vyřešit branku i bránu při jednom, je posuvná brána se dvěma módy. První základní mód vám bránu otevře celou pro pohodlný průjezd autem. Druhý mód si můžete nastavit pouze na částečné otevření, například na 1 nebo 1,5 m.

Tímto způsobem jsme vyřešili otevírání posuvné brány při montáži oplocení v Pavlíkově. Celou montáž i ukázku funkčnosti posuvné brány si prohlédněte ve videu níže.

Mohlo by vás také zajímat: