Mobilní zástěna na zahradu

Ať už chcete mobilní zástěnu na zahradě využívat jen přes léto kolem bazénu, nebo i přes rok, ale zkrátka vám jde o to, abyste zástěnu mohli libovolně přesouvat dle aktuální situace, určitě čtěte dál.

Jednou z možností mobilní zástěny na zahradu je mobilní oplocení se zastíněním. Mobilní oplocení je výhodné v momentě, kdy byste si pro něj našli i další využití. Díky své pevnosti a bytelnosti je mobilní oplocení také využíváno například jako dočasné oplocení staveb a výkopů, dočasné oddělení zvířat v jednom výběhu, nebo třeba jako oplocení venkovních akcí či pro naznačení směru pohybu při shromáždění většího množství lidí.

Je tedy možné, že už doma mobilní oplocení máte a pro některou ze zmíněných činností jste jej v minulosti využívali. Nebo naopak uvažujete o tom, že mobilní oplocení v budoucnu na některou ze zmíněných aktivit využijete. V tom případě je mobilní zástěna z mobilního oplocení tou správnou variantou přímo pro vás.

Mobilní oplocení seženete standardně ve dvou výškách. Oplocení je jednoduše montovatelné a přenositelné. Aby oplocení plnilo zároveň i funkci zástěny, stačí na něj nainstalovat vybranou formu zastínění. Zastínění můžete na oplocení jednoduše přimontovat plastovými pásky (bindry) nebo vázacím drátem a v případě potřeby zastínění následně z oplocení opět snadno sundáte. Nejčastější a cenově velmi dostupnou variantou zastínění jsou stínící tkaniny. Stínící tkaninu si můžete vybrat z několika barev a několika stupňů zastínění. Na fotce můžete vidět použitou stínící tkaninu v zelené barvě se zastíněním 60 %.

Mobilní oplocení - Ploty Dobrý

Mobilní oplocení - Ploty Dobrý

Dalšími variantami zastínění jednoduše namontovatelného na mobilní oplocení jsou ratanové zástěny, štípaný bambus, rákosová rohož nebo umělý živý plot.

Tuto mobilní zástěnu můžete využít například u bazénu, u pergoly, na terase nebo kdekoliv na zahradě podle potřeby. Jednoduše si tak vytvoříte soukromí přesně na místě, kde zrovna potřebujete. Zástěnu můžete využít nejen jako zastínění, aby na vás nebylo vidět, ale také pro vytvoření stínu v parných slunečných dnech.

Mohlo by vás také zajímat: