Montáž oplocení pro psy (3D plotové panely a podhrabové desky)

V malé obci nedaleko Domažlic jsme nedávno namontovali nové oplocení z 3D plotových panelů a podhrabových desek. Majitelé řešili problém s pejskem útěkářem, který jim původní nízký plot přeskakoval.

Rozhodli se tedy pro 3D plotové panely, které jsou dostatečně pevné. Panely pro ještě větší zpevnění doplnili podhrabovými deskami, které zároveň znemožňují pejskovi podhrabání.

Oplocení pro psy – Ploty Dobrý

Oplocení pro psy – Ploty Dobrý

Oplocení pro psy – Ploty Dobrý

Podívejte se na všechny fotografie z této montáže v naší fotogalerii realizací.

3D plotové panely a podhrabové desky jsou jednou z možností vhodného oplocení pro pozemky, které obývají psy. Na výběr máte ale i z dalších druhů oplocení vhodných pro pejsky. Přečtěte si o všech možnostech v článku ZDE.

Majitelka pozemku s námi udělala i krátký rozhovor o tom, jak byla spokojena s montáží plotu. Přehrajte si ho ve videu níže.

Také sháníte nové oplocení a přemýšlíte, které je pro vás a váš pozemek to nejlepší? Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám s výběrem vhodného oplocení pomůžeme. Zdarma a nezávazně vám připravíme cenovou nabídku veškerého potřebného materiálu pro stavbu plotu. Pokud se na stavbu plotu svépomocí necítíte nebo na ni nemáte čas, sjednejte si s námi rovnou montáž plotu na klíč.

Mohlo by vás také zajímat: