Oplocení pozemku levně a rychle

Oplotit pozemek LEVNĚ a RYCHLE. To jsou velmi často dva důležité faktory, podle kterých se lidé rozhodují, jaký druh oplocení si vybrat, od jaké firmy, nebo zda si plot postavit svépomocí nebo si najmout profesionály.

Pokud chcete levný plot, nejlevnějším materiálem je pletivo. A to konkrétně klasické čtyřhranné pletivo. Ušetřit můžete také tím, když pro stavbu plotu využijete například původní sloupky, pokud jsou stále v dobrém stavu. Čím je pletivo nižší, tím více jde také cena dolů.

Levnější je pochopitelně postavit si plot svépomocí, protože nemusíte v tomto případě nikomu platit za odvedenou práci. To se však ne vždy slučuje s druhým faktorem – s rychlostí. Pokud si plot stavíte svépomocí, musíte většinou využít čas o víkendech nebo po práci. Montážníci plotů z profese jsou schopni vám plot postavit klidně během jednoho pracovního dne (v případě použití rychletvrdnoucího betonu).

Za montáž plotu firmou si sice musíte zaplatit, ale na druhou stranu nemusíte kolem stavby nic řešit ani dělat. Spoustu času byste před stavbou plotu také museli věnovat přípravě, studování, jak na to a nákupu potřebného materiálu. Při sjednání firmy na stavbu plotu neušetříte tedy peníze, ale rozhodně ušetříte nervy a starosti.

Montáž plotu na klíč - Ploty Dobrý

Montáž plotu na klíč - Ploty Dobrý

Stavba plotu svépomocí

Pokud jste se rozhodli postavit si plot svépomocí, máme pro vás několik tipů, které vám stavbu plotu mohou co nejvíce ulehčit.

  • Návodná videa na našem YouTube kanále – na našem YT kanále najdete několik ukázkových a návodných videí, kde si můžete prohlédnout například postupy montáže jednotlivých druhů oplocení nebo názorné představení příslušenství, které by se vám ke stavbě plotu mohlo hodit.
  • Podrobné návody na našem webu – na našem webu najdete rozepsané návody na montáže jednotlivých druhů oplocení doplněné fotografiemi pro lepší pochopení
  • Ukázky stavby plotů – dvakrát ročně pořádáme na všech našich pobočkách akci Ukázky Stavby plotů, na které zdarma učíme veřejnost, jak si postavit plot svépomocí
  • Konzultace s odborníkem – pokud máte nějaké nejasnosti, jaký vlastně materiál na stavbu nakoupit nebo kolik čeho budete pro váš plot potřebovat, neváhejte se na nás obrátit, rádi vám poradíme

Stavba plotu firmou

Pokud byste si raději plot nechali postavit firmou, jsme tady pro vás. Naši montážníci mají několikaleté zkušenosti se stavbami různých druhů oplocení. Na jejich práci se tedy můžete spolehnout a jen si vychutnat, jaké to je nechat si „vyrůst“ plot před očima. Kontaktujte nás pro nezávazné a bezplatné vypracování cenové nabídky.

Mohlo by vás také zajímat: